Menu
Your Cart

Bewegwijzering Buiten

Bewegwijzering Buiten
Buitenbewegwijzering specialist van Nederland en België. Het meest uitgebreide programma buitenbewegwijzering koopt u bij ons. Portalen (ook wel frames, buitenborden of consoles genoemd) in geanodiseerd aluminium of in RAL gepoeder
Deze special lezenaars-console is opgebouwd uit onze staander S60 (60 mm diameter).Hij wordt heel nauwkeurig en mooi op de knik gelast. De Knik is in diverse maten leverbaar en wordt altijd in RAL kleur geleverd.De staanders van de Knik worden aan de bovenzijde afgewerkt met een licht-geronde afdekk..
€0,00
Deze robuuste, ronde staander S100 (met diameter 100 mm) is uitermate geschikt voor grote en XXL consoles. Hij is standaard en uit voorraad leverbaar in geanodiseerd aluminium of wit RAL 9010. Op aanvraag en tegen meerprijs is deze staander voor buitenframes ook leverbaar in iedere RAL kleur.De sta..
€0,00
Deze door zijn speciale vorm zeer opvallende staander S106 (60 mm breed en 100 mm diep) is uitermate geschikt voor middelgrote en XL consoles. Hij is standaard en uit voorraad leverbaar in geanodiseerd aluminium of wit RAL 9010. Op aanvraag en tegen meerprijs is deze staander voor buitenframes ook l..
€0,00
Deze vierkante staander S50 is door zijn ranke uiterlijk uitermate geschikt voor kleinere consoles. Hij is standaard en uit voorraad leverbaar in geanodiseerd aluminium of wit RAL 9010. Op aanvraag en tegen meerprijs is deze staander voor buitenframes ook leverbaar in iedere RAL kleur.De staander wo..
€0,00
Deze ronde staander S60 (met diameter 60 mm) is uitermate geschikt voor kleine en middelgrote consoles. Hij is standaard en uit voorraad leverbaar in geanodiseerd aluminium of wit RAL 9010. Op aanvraag en tegen meerprijs is deze staander voor buitenframes ook leverbaar in iedere RAL kleur.De staand..
€0,00
Deze ronde 2-groefs 60 graden staander S60 (met diameter 60 mm) is zeer geschikt voor kleine en middelgrote consoles. Hij is standaard en uit voorraad leverbaar in geanodiseerd aluminium of wit RAL 9010. Op aanvraag en tegen meerprijs is deze staander voor buitenframes ook leverbaar in iedere RAL k..
€0,00
Deze ronde 2-groefs 90 graden staander S60 (met diameter 60 mm) is uitermate geschikt voor kleine en middelgrote hoekconsoles. Hij is standaard en uit voorraad leverbaar in geanodiseerd aluminium of wit RAL 9010. Op aanvraag en tegen meerprijs is deze staander voor buitenframes ook leverbaar in ied..
€0,00
Deze robuuste staander S80 (80 mm vierkant, met afgeplatte hoeken) is uitermate geschikt voor kleine en middelgrote consoles. Hij is standaard en uit voorraad leverbaar in geanodiseerd aluminium of wit RAL 9010. Op aanvraag en tegen meerprijs is deze staander voor buitenframes ook leverbaar in ieder..
€0,00
Deze robuuste staander S80 4 groefs (80 mm vierkant, met afgeplatte hoeken) is uitermate geschikt voor kleine en middelgrote consoles, maar ook voor richtingwijzers. Hij is standaard en uit voorraad leverbaar in geanodiseerd aluminium of wit RAL 9010. Op aanvraag en tegen meerprijs is deze staander..
€0,00
Deze robuuste, ronde staander S90 (met diameter 90 mm) is uitermate geschikt voor middelgrote en XL consoles. Hij is standaard en uit voorraad leverbaar in geanodiseerd aluminium of wit RAL 9010. Op aanvraag en tegen meerprijs is deze staander voor buitenframes ook leverbaar in iedere RAL kleur.De ..
€0,00
Deze robuuste, ronde staander S90- 2 groefs (met diameter 90 mm) is niet alleen geschikt voor middelgrote en XL consoles, maar ook voor de bekende 3-paals borden. Hij is standaard en uit voorraad leverbaar in geanodiseerd aluminium of wit RAL 9010. Op aanvraag en tegen meerprijs is deze staander vo..
€0,00
Deze robuuste, ronde staander S90- 2 groefs 90 graden(met diameter 90 mm) is niet alleen geschikt voor middelgrote en XL consoles, maar ook voor de bekende 3-paals borden op bijv. kruisingen. Hij is standaard en uit voorraad leverbaar in geanodiseerd aluminium of wit RAL 9010. Op aanvraag en tegen ..
€0,00
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 39
Notification...